Sant Boi de llobregat Barcelona
 
 
 
linea patrimonio sant boi , barcelona
  Ca l'Escardívol
 
imagen patrimonio Sant Boi
 
 Lloc situació
  Rambla Rafael Casanova, 32-32 bis
 Epoca i arquitecte
  s.XX. 1900
Situació actual
 
:: Descripció edifici

Habitatge plurifamiliar entre mitgeres, de planta baixa, dos pisos i terrat pla que es mou entre l’eclecticisme classicista i el modernisme i compta amb un sector on s’han sobreaixecat un altre pis de nova factura.
A la planta baixa s’obren tres portes i una finestra. De nord- oest a sud-est: porta rectangular amb tarja superior tancada amb reixa, porta amb tancament de fusta i vidre, finestra amb reixa i porta moderna tancada en ferro i vidre. Al primer pis s’obren quatre finestres balconeres que donen a un mateix balcó, de dibuix, amb barana de ferro de filigrana. Les llindes i els brancals són sobresortits i, en aquests últims, trobem aplicacions de pedra en forma de roleu vegetal. En el segon pis s’alternen dues finestres normals amb dues de balconeres. Les normals tenen, a sota, un placat que arriba a les obertures del pis inferior, amb dues línies en arc gravades i una aplicació amb baix relleus de tipus vegetal.
Els balcons es recolzen en dues carteles treballades de grans dimensions que emmarquen la part superior dels brancals de les obertures del primer pis, trobant-se, entre un pis i un altre, una sobrellinda aplicada de tema vegetal. Les llindes d'uns i altres són molt treballades i es poden adscriure a la tendència eclecticista. L’edifici, sense comptar el pis afegit, el corona un ampit sostingut per una cornisa, sota de la qual es reparteixen permòdols treballats.
:: Historia edifici
 
 
       
Actualización 7 June, 2019
 
Inicio
Mapa web
Contacto
Staff
Aviso legal
Guía de Sant Boi
Barrios de Sant Boi
Comercio
Empresa
Guía de ocio
Dónde comer
Visit Sant Boi
Patrimonio
Esculturas
Agenda
Noticias
facebook sant boi noticies twitter sant boi noticies flickr sant boi Instagram sant boi youtube sant boi tv