En Sant Boi de Llobregat, barcelona, Cataluña ...
Inicio de ensantboi.com Mapa web de ensantboi.com contactar ensantboi.com fcaebook sant boi noticies Twitter sant boi noticies Video de sant boi tv

Agenda de Sant Boi Guia de ciudad de Sant Boi Guia de ocio de Sant Boi Guia de comercio en Sant Boi Guia de actualidad en Sant Boi
Patrocinar en Sant Boi
 
a
Guia de ciudad de Sant Boi
Guia de Sant Boi Tramites en Sant Boi Empleo en Sant Boi
Farmacias  en Sant Boi  Urgencias en Sant Boi Salud mental  en Sant Boi
 Mapas en Sant Boi Transporte en Sant Boi Servicios en Sant Boi
Agenda de Sant Boi Barrios  en Sant Boi El tiempo en Sant Boi

a
 
Recursos de ciudad en Sant Boi
equipamientos ciudad Sant Boi
Trámites en Sant Boi
Servicios ciudad en Sant Boi
Sindic de greuges en Sant Boi
Centro de mediación en Sant Boi
Oficina del consumidor en Sant Boi
Trabajo en Sant Boi
mapa de servicios de ciudad Sant Boi
 
a
 
 

a
 
Barrio Camps Blancs de Sant Boi
Barrio Casablanca Sant Boi
Barrio Centro Sant Boi
Barrio Cooperativa Sant Boi
Barrio Marianao Sant Boi
Barrio Vinyets Molí-Vell Sant Boi
 
 
a


Trabajo en Sant Boi
Deportes en Sant  Boi
Equipamientos de cultura en Sant Boi
 
 
 

a
 

 

El Síndic municipal de Greuges és un servei que té la missió de defensar els drets i les llibertats dels ciutadans i les ciutadanes en relació a l'actuació de l'Ajuntament de Sant Boi. Poden adreçar-s’hi les persones físiques i jurídiques que creguin vulnerat algun dret com a conseqüència d'una actuació de l'Ajuntament. La persona que és al capdavant del compleix les seves funcions amb independència i objectivitat.


Serveis i actuacions
 

Un cop rebuda la sol·licitud el Síndic Municipal de Greuges investigarà el motiu de la queixa. Acabades les seves actuacions donarà reposta per escrit a la persona que ha presentat la queixa, i, si s'escau, recomanarà a l'àrea o departament la rectificació que consideri adient.

El Síndic Municipal de Greuges també pot actuar d'ofici, es a dir, per iniciativa pròpia, a partir de reclamacions o de qualsevol fet del qual tingui coneixement.


Qui ho pot sol·licitar
 

Totes les persones físiques i jurídiques que creguin vulnerat algun dret que la legislació de règim local reconeix als ciutadans i ciutadanes, com a conseqüència d'una actuació de l'Ajuntament de Sant Boi.


Documentació necessària
  Personalment o mitjançant un escrit explicant el motiu de la queixa. Perquè un cas sigui acceptat, no pot haver transcorregut més d'un any entre el moment d'haver-se produït el fet motiu de la queixa i la presentació de la petició. Les actuacions i investigacions del Síndic Municipal de Greuges són gratuïtes per les persones que sol·liciten el servei.

Quan es pot sol·licitar
 

Perquè un cas sigui acceptat, no pot haver transcorregut més d'un any entre el moment d'haver-se produït el fet motiu de la queixa i la presentació de la petició.


Ultima actualización 7 February, 2015