Inicio de en Sant Boi
Portada ensnatboi.com Buscaren Sant Boi Contactar con ensantboi.com Sant Boi Notícies Facebook Sant Boi Notícies Twitter Youtube Sant Boi TV
Guia de cultura y deporte en Sant Boi Guia de ciudad Sant Boi Guia de ocio en Sant Boi Guia de Comercio en Sant Boi guia de actualidad en Sant Boi
Transporte en Sant Boi  Urgencias en Sant Boi  Mapas en Sant Boi Agenda de Sant Boi Equipamientos de Sant Boi
barra
Patrocinar en Sant Boi
guia de ciudad Sant Boi
Agenda de Sant Boi Equipamientos en Sant Boi Agenda de deportes en Sant Boi
Guia de Sant Boi Barrios  en Sant Boi Tramites en Sant Boi
Farmacias  en Sant Boi  Urgencias en Sant Boi Salud mental  en Sant Boi
 Mapas en Sant Boi Transporte en Sant Boi Servicios en Sant Boi
Empleo en Sant Boi El tiempo en Sant Boi  
barra
Agenda de Sant Boi


 Facebook Snat Boi noticias

a
punto Sindic de greuges
punto Oficina del consumidor
punto Centro de mediación
a

 

El Síndic municipal de Greuges és un servei que té la missió de defensar els drets i les llibertats dels ciutadans i les ciutadanes en relació a l'actuació de l'Ajuntament de Sant Boi. Poden adreçar-s’hi les persones físiques i jurídiques que creguin vulnerat algun dret com a conseqüència d'una actuació de l'Ajuntament. La persona que és al capdavant del compleix les seves funcions amb independència i objectivitat.


Serveis i actuacions
 

Un cop rebuda la sol·licitud el Síndic Municipal de Greuges investigarà el motiu de la queixa. Acabades les seves actuacions donarà reposta per escrit a la persona que ha presentat la queixa, i, si s'escau, recomanarà a l'àrea o departament la rectificació que consideri adient.

El Síndic Municipal de Greuges també pot actuar d'ofici, es a dir, per iniciativa pròpia, a partir de reclamacions o de qualsevol fet del qual tingui coneixement.


Qui ho pot sol·licitar
 

Totes les persones físiques i jurídiques que creguin vulnerat algun dret que la legislació de règim local reconeix als ciutadans i ciutadanes, com a conseqüència d'una actuació de l'Ajuntament de Sant Boi.


Documentació necessària
  Personalment o mitjançant un escrit explicant el motiu de la queixa. Perquè un cas sigui acceptat, no pot haver transcorregut més d'un any entre el moment d'haver-se produït el fet motiu de la queixa i la presentació de la petició. Les actuacions i investigacions del Síndic Municipal de Greuges són gratuïtes per les persones que sol·liciten el servei.

Quan es pot sol·licitar
 

Perquè un cas sigui acceptat, no pot haver transcorregut més d'un any entre el moment d'haver-se produït el fet motiu de la queixa i la presentació de la petició.

direccion en Sant Boi
Pl. Montserrat Roig, 1.
08830. Sant Boi
horario en Sant Boi
Horario de consulta
9.30h. a 14h. Tardes a convenir
Contactaren Sant Boi
Tel. 93 630 20 36
[ formulari contacte ]
Más informacion en Sant Boi
[ Síndic de Greuges de Catalunya ]
[ FòrumSD ]
Mapa Sant Boi
ampliar mapa de servicios de Sant Boi
a

Ultima actualización 9 June, 2014